Informatie

Mag iedereen zich aanmelden voor Struinen in de Tuinen?

Iedereen mag zich aanmelden met hun tuin! Van voortuin tot achtertuin en van balkon tot dakterras. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! En natuurlijk houden we rekening met de vierkante meters bij de programmering. Een 30-koppig-koor past natuurlijk niet overal!

Waar kan ik me aanmelden?

Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Bekijk de aanmeldpagina

Wanneer vindt Struinen in de Tuinen plaats?

Struinen in de Tuinen vindt door heel Zaanstad plaats op zondag 8 juli 2018. Tussen 12:00 en 17:00 programmeren we een drietal optredens van een artiest in elke tuin. Elk optreden duurt maximaal 30 minuten.

Mijn tuin is niet zo groot. Maakt dat uit?

Nee, dat maakt niet uit. Bij je aanmelding kan je de grootte van je tuin aangeven. In een voortuintje zullen wij natuurlijk geen orkest programmeren. We houden dus rekening met de grootte van je tuin en jouw wensen!

Wat moet ik regelen voor de dag zelf?

Wij vinden het leuk als je jouw gasten op de dag zelf een kopje of thee en een koekje aan kan bieden. Natuurlijk komen we je hierbij tegemoet!

Ik ken zelf een artiest die in mijn tuin mag spelen. Mag dat?

Tuurlijk mag dat! Meld deze artiest dan wel even apart aan! Bij de laatste vraag in het aanmeldformulier benoem je de artiest. Wij zorgen voor de koppeling! Let op: We hebben bij een ‘dubbele aanmelding’ dus 2 ingevulde aanmeldformulieren nodig.

Wordt er ook nog een informatiebijeenkomst gepland?

In de maand voorafgaand aan het evenement wordt er een gastheren/vrouwenmeeting gepland. Tijdens deze meeting zijn wij als organisatie aanwezig om meer te vertellen over wat je als tuineigenaar kan verwachten tijdens Struinen in de Tuinen. Uiteraard is er tijdens deze bijeenkomst ook volop ruimte om al je vragen te stellen.

Hoe kan ik het beste mijn tuin promoten?

Twitter, Facebook, Instagram, flyeren, posters ophangen…ga zo maar door! Meer weten: neem vooral contact op.

Bekijk de contactpagina