Informatie

Heb ik veel ervaring nodig om op Struinen in de Tuinen te kunnen spelen?

Nee ervaring is geen pre. Het is natuurlijk wel zo prettig voor de bezoekers dat het van enigszins niveau is. Struinen in de Tuinen heeft als filosofie dat wanneer mensen het goed bedoelen, het al vaak goed voelt voor mensen.

Waar kan ik me aanmelden?

Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Bekijk de aanmeldpagina

Wat regelt de organisatie qua apparatuur voor Struinen in de Tuinen?

De organisatie regelt geen apparatuur/techniek voor je optreden tijdens Struinen in de Tuinen. Het is uiteraard wel mogelijk, in overleg met de tuineigenaar, om je eigen apparatuur mee te nemen.

Hoeveel optredens moet ik spelen tijdens Struinen in de Tuinen?

We verwachten dat je driemaal optreedt, en dit mag drie keer dezelfde show zijn want je krijgt elke keer nieuwe publiek voor je neus. Elk optreden mag maximaal 30 minuten duren zodat bezoekers op tijd zijn voor het volgende optreden een paar straten verderop.

Regelt de organisatie een tuin waar ik in kan spelen?

Ja! Aan het eind van de wervingsperiode maken wij als organisatie een selectie van alle aangemelde tuinen. Wij koppelen de artiest dan aan één van de deelnemende tuinen.

Ik heb zelf een tuin geregeld voor Struinen in de Tuinen. Mag dat?

Tuurlijk mag dat! Meld de locatie dan wel even apart aan! Bij de laatste vraag in het aanmeldformulier benoem je het adres. Wij zorgen voor de koppeling! Let op: We hebben bij een ‘dubbele aanmelding’ dus 2 ingevulde aanmeldformulieren nodig.

Moet ik echt uit Zaanstad komen om te kunnen spelen op Struinen in de Tuinen?

Met Struinen in de Tuinen willen we de lokale podiumkunst een boost geven. Het geniet dus wel onze voorkeur dat artiesten uit Zaanstad komen. Toch niet uit Zaanstad? Geen nood, meld je gewoon aan. Nee heb je. Ja kun je krijgen!

Hoe kan ik het beste mijn optreden promoten?

Twitter, Facebook, Instagram, flyeren, posters ophangen... ga zo maar door! Meer weten: neem vooral contact op.

Bekijk de contacpagina

Krijg ik betaald voor mijn optreden tijdens Struinen in de Tuinen?

Helaas is het niet mogelijk om de tientallen acts te betalen met een zeer lage begroting.