Utrecht

Zondag 8 juli 2018

Aanmelden

Tuinen en acts gezocht!

Op zondag 8 juli 2018 vindt Struinen in de Tuinen plaats: het meest bruisende tuinenfestival van heel Nederland. Lokale podiumkunstenaars van alle rangen en standen maken een waar podium van de deelnemende tuinen: de tuinstoelen zijn de tribune - het gazon het podium.
Hiervoor is de organisatie op zoek naar gastvrije tuineigenaren in alle wijken van de stad en lokale acts om samen een groot succes te maken van het festival. Iedereen is welkom om zich aan te melden voor Struinen in de Tuinen 2018.

Het concept is simpel: elke tuineigenaar is een dagje directeur van zijn/haar eigen mini-festival. Elke act speelt tussen 13:00 en 18:00 drie keer zo’n 30 minuten. Uiteraard is het voor acts ook mogelijk om in hun eigen tuin een optreden te verzorgen.

Verander je graag jouw tuin in een tijdelijk podium of sta je liever zelf op het gazon? Alles kan, alles mag!
Kijk bij informatie voor antwoorden op al je vragen en klik daarna op aanmelden!

Partner worden?

We zijn niet alleen op zoek naar verbinding van bewoners onderling, maar ook naar verbinding van het festival met (lokale) partners die Struinen in de Tuinen zowel creatief als financieel kunnen versterken. Struinen in de Tuinen is zowel een cultureel als maatschappelijk festival en heeft daarom een breed draagvlak voor verschillende samenwerkingen. Wil je hier deel van uitmaken? Neem gerust contact met ons op.

Steun Struinen in de Tuinen

Met jouw bijdrage kunnen we Struinen in de Tuinen blijven organiseren. Zo zorgen we samen voor meer verbinding in wijken, geven we lokaal talent een podium, en zorgen we vooral voor een hele gezellige dag!