Rotterdam

7 juli 2019

Meld je nu aan

Rotterdammers openen hun tuinhekken

Op zondag 7 juli speelt, zingt, danst en struint Rotterdam voor het eerst door de tuinen van Overschie, Hillegersberg-Schiebroek, Prins Alexander, Feijenoord en Hoogvliet.

Tijdens Struinen in de Tuinen verandert het Rotterdamse groen in tijdelijke podia met een intieme sfeer. Singer-songwriters met een gouden strot op het dakterras, hilarisch cabaret in de stadstuin of indrukwekkende koren rondom de vijver, bij Struinen in de Tuinen kom je van alles tegen! Elke act speelt drie keer een optreden van 30 minuten en alle optredens zijn gratis te bezoeken. Ontdek de tuinen van de buurt, de gastvrijheid van je buren en het talent van de stad!

Meld je nu aan!

Struinen in de Tuinen is hét tuinenfestival waar gastvrije bewoners de buren verwelkomen met lokale acts. Wil je van jouw tuin een podium maken voor lokaal talent? Struinen kan op balkons en dakterrassen, door gemeenschappelijke of stadstuinen, in de voortuin of de achtertuin. Wat op een podium past, past in de tuin. Meld jouw tuin aan vóór 30 april 2019. 

Heb jij geen tuin maar wel een fantastisch optreden? Dan zijn we ook op zoek naar jou! We verwelkomen alle acts, of je nu zomerse deuntjes speelt op je akoestische gitaar of het publiek laat gieren met een cabaretshow. Wil je jouw liefde voor de podiumkunsten delen met de bewoners van de stad? Meld je dan aan vóór 30 april 2019.

Deelnemende gebieden

Deelnemen aan Struinen in de Tuinen kan deze eerste editie uitsluitend als je in de onderstaande gebieden woont:

  • Overschie
  • Hillegersberg-Schiebroek
  • Prins Alexander 
  • Feijenoord
  • Hoogvliet