Struinen in de Tuinen is hét tuinenfestival, waarbij tuinen worden omgetoverd tot een tijdelijk openluchttheater met een wel zeer intiem karakter!

Programma bekend!

Kies je gemeente en bekijk waar jij gaat struinen

Feest! Op zondag 8 juli 2018 kunnen Amersfoort, Utrecht, Zaanstad en Woerden zich opmaken voor Struinen in de Tuinen. In Utrecht, Zaanstad én Woerden is Struinen in de Tuinen voor het allereerst! Amersfoort mag voor de zesde keer genieten van zonnige deuntjes, zomers theater en zinderende belevingen.

Struinen in de Tuinen? Ja! Struinen in de tuinen. Hét tuinfestival waarbij tuinen in verschillende steden worden omgetoverd tot tijdelijk podium. Het gazon is het podium, de tuinstoelen de tribune.

Iedereen kan genieten van verschillende optredens van lokale talenten. Van singer/songwriters tot ongekend theatertalent, alles op het gebied van podiumkunst! Elke artiest speelt drie keer een optreden van 30 minuten en alle voorstellingen zijn gratis te bezoeken.

Beleef het karakter van jouw gemeente, de gastvrijheid van de bewoners en ontmoet talentvolle lokale artiesten als bezoeker van Struinen in de Tuinen 2018.

Steun Struinen in de Tuinen

Met jouw bijdrage kunnen we Struinen in de Tuinen blijven organiseren. Zo zorgen we samen voor meer verbinding in wijken, geven we lokaal talent een podium, en zorgen we vooral voor een hele gezellige dag!